Min Google Nest Audio är här!

Så kom äntligen Google Nest Audio och hälsade på. Första intrycket bådar gott, estetiken är tilltalande. Liten och kompakt, betydligt tyngre än vad jag trodde den skulle vara. Jag gillar skarpt att den är helt klädd i tyg, återstår att se hur fräsch den är efter att man tryckt på de dolda volymknapparna ett tag.

Google Nest Audio med en Sonoshögtalare i bakgrunden. Nätt och kompakt, helt klädd i tyg.
Google Nest Audio med en Sonoshögtalare i bakgrunden.

Har inte hunnit provtrycka ljudet på riktigt ännu pga sovande barn, absolut inte värt en omnattning för att se hur ljudet håller. Men imorgon ska jag riva av alla gamla favoriter med mycket bas så får vi se hur det går. Expertrecensionerna har hittills inte lovordat ljudbilden, men håller ändå en tumme att det ska vara tillräckligt i mitt lilla hem.

 Google Nest Audio är helt klädd i tyg.
Google Nest Audio är liten och kompakt och helt klädd i tyg.

Via Google Home-appen kan man ringa till andra med googlehögtalare i ett sk. Duo-samtal. Brorsan ringde från sin Google Nest Mini mitt under tjejernas kvällsfika, men ljudet hördes väldigt bra både för honom och mig, trots att jag satt ca 4 meter från högtalaren. Intressant!

För den nyfikne så släpps Google Nest Audio till försäljning imorgon 15/10.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *